Sparekassen Danmark tegner banesponsorat

Sparekassen Danmark tegner første banesponsorat i Hjørring Outdoor Padel.

Sparekassen Danmark, dit lokale pengeinstitut, har som den første virksomhed tegnet banesponsorat på den ene af de nye udendørs padel baner i Hjørring Outdoor Padel.

Sparekassen Danmark fortsætter dermed sit store engagement og sin store støtte til lokale idrætsforeninger i Hjørring.

Regionsdirektør i Sparekassen Danmark Casper Larsen udtrykker glæde ved, at støtte om det nye udendørs mødested i Park Vendia. ”muligheden for fortsat at bidrage til udviklingen af den lokale foreningskultur, der skaber så meget glæde og sammenhold var svær, at takke nej til. Den åbenlyse harmoni med vores idealer og kultur sikrede vores involvering”.

Formand for Hjørring Tennisklub HC Hartmann-Nielsen udtrykker ligeledes stor tilfredshed med aftalen, der udbygger parternes samarbejde yderligere. ”Sparekassen Danmark har været en uvurderlig støtte og partner gennem mange i tennisklubben og Casper og medarbejdernes fortsatte tro på os og den positive udvikling med nye aktiviteter gør os virkelig stolte”.

Hjørring Outdoor Padel er et partnerskab mellem Hjørring Tennisklub og Hjørring Firma Sport etableret medio 2021 og med 2022 som første års egentlige foreningsdrift af padel banerne.

De 2 udendørs baner kan spilles på hele året og opholdsområderne sikrer mulighed for socialt samvær og hygge i timerne inden eller efter selve spillet.

 

For yderligere information, kontakt formand HC Hartmann-Nielsen (formand@htktennis.dk / 3146 8695)

8501
8501
8501
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System